Μόκα cupcakes με γλάσο λευκής Σοκολάτας
Υλικά:130 γρ.βούτυρο*1 φλυτζ.τσαγιού ζάχαρη*2 αυγά*2 1/2 φλυτζ.τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει*3 κουτ.σούπας κακάο*1 κουτ.γλυκού μπέϊκιν πάουντερ*1/2 φλυτζ.τσαγιού γάλα*1/2 φλυτζ.τσαγιού espresso ρόφημα η καφέ στιγμής. Γλάσο : 60 γρ. κρέμα Γάλακτος*70 γρ.λευκή σοκολάτα.
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το μαλακό βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Ρίχνουμε τα αυγά. Τέλος προσθέτουμε όλα μαζί το αλεύρι, το μπέϊκιν πάουντερ, το γάλα, το κακάο και τον κανε. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Μοιράζουμε το μείγμα σε ταψάκι με θήκες για cupcakes, που έχουμε βάλει μέσα χαρτάκια και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος, τη ρίχνουμε πάνω στην ψιλοκομμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε να λιώσει. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και να πήξει και το στρώνουμε πάνω στα cupcakes.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου